Lagträning

Vårt populära träningskoncept ”FA Team-Training”. Ett koncept som grundar sig på lagträning med individen i fokus. Alla spelare fokuserar på att utveckla sig själva och sina fotbollsegenskaper. Med hjälp av innovativa och moderna träningsövningar utvecklade efter Freddie Academys koncept anpassar vi träningen så att den ska vara passande för alla nivåer och åldrar.

Vad säger tränarna?

Jitex F15

Efter tio hög intressanta träningspass med Freddie Academy kan jag bara säga gott om denna Academy. Från början anpassat enbart för individuell träning i för fotbollsspelare, men att ta in Liam i vår grupp och se han arbeta med ett större antal fotbollsspelare är glädje. Liams träningsteknik och engagemang är nyckeln till att kunna driva gruppen ytterligare framåt och utveckla alla, detta var ett utmärkt komplement till våran annars välplanerade utvecklingsplan. Kan varmt rekommendera Freddie Academy både när det gäller individuell träning, lagträning och i gruppträning.
– Peter, Tränare Jitex F15

Kullavik IF F08/09

Er träning är fartfylld, kul, utvecklande och ni har ett sinne för detaljer som ni kan förmedla på ett inspirerande sätt till spelarna. våra tjejer tycker de är helt grymt att träna med er på Freddies Academy! Alla lag borde testa Freddies Academy! Vi kommer ses igen!!
Frida, Tränare Kullavik IF F08/09

Kinna IF P10

Jag tycker ni gjorde ett jättebra jobb med tanken på två stora grupper och två helt olika nivåer på grupperna. Men väldigt bra upplägg där det inte framkom kvalitén spelarna emellan utan allt var individuellt fokuserat.
– Rade, Tränare Kinna IF P10

Jitex F09

Vi vill tacka @freddie_academy för besöket ute hos oss i Jitex F09 den 16 Juli. Träningsupplägget ni tog fram för våra tjejer blev kanonbra och mycket uppskattat av både tjejer och ledare. Då våra tjejer är 10-11 år var vi först lite osäkra på om ni eventuellt hade lite för avancerat upplägg för oss men så besökte vi ert camp på heden som var mycket bra genomfört med väldigt fina övningar anpassade och utvecklande. Det gjorde att vi ville ha mer och ledde till att vi bokade upp ert besök ute hos oss på Åbyvallen som blev en succé och mycket omtyckt av tjejerna. Träningspasset var inspirerande och ni tränare från Freddie var professionella och hade ett fint förhållningssätt, väldigt lyhörda och bemötande. Ni la upp en träning som var mycket utvecklande för tjejerna och det tackar vi för och ser fram emot ett nytt inbokat tillfälle snart. 
– Vasilios, Ledare Jitex F09

BOKA LAGTRÄNING!