OM OSS

Freddie Academy vill utveckla fotbollsspelarnas individuella egenskaper genom

Freddie Academy vill utveckla fotbollsspelares individuella egenskaper genom ett modernt och internationellt träningskoncept. Freddie Academy startades redan under 2016 när grundaren Fredrik Månsson tillsammans med Ludvig Hördegård spelade fotboll och pluggade på college i USA. Det var redan då ett stort fokus på den individuella utvecklingen och utgjorde en stor del i träningen inom lagidrotter. Det var något som var helt nytt för oss. För att kunna bli riktigt bra på något gäller det att utveckla spetsegenskaper. I fotboll kan det vara skott, inlägg, snabbhet, passningar, teknik, fysik, 1v1, perception, spelförståelse etc. Dessa aspekter är ofta svåra att utveckla i en lagverksamhet då tiden inte finns för alla. Vi vill ge dig chansen att utveckla dessa egenskaper och bli en bättre fotbollsspelare. Vi tror att vår typ av träning kan ta dig och din fotboll till nästa nivå. 

Har du vad som krävs för att jobba för oss? Vi letar alltid efter duktiga och ambitiösa tränare. Kontakta oss så bokar vi in ett möte.

 

TEAM FREDDIE ACADEMY

300+

Klienter!

1000+

Träningspass!

4

Individuella tränare!


Fredrik Månsson

Göteborg/Skene
@FA_Freddie

Grundaren av Freddie Academy är Fredrik Månsson. Han bedriver individuell fotbollsträning i Göteborg och Skene. Fredrik är full av energi och drivs av detaljer och hög intensitet i sin träning. Han är en individuell tränare som inte lämnar något åt slumpen. Fredrik har med flera års erfarenhet av individuell träning en bra bild av effektiva och välutvecklade träningsmetoder för maximal utveckling. Som fotbollsspelare har Fredrik spelat Division Ett i Sverige för Husqvarna FF. I USA spelade Fredrik för Med City FC i National Premier Soccer League (NPSL) och för University Of Northwestern Ohio. För närvarande spelar han för Onsala BK i Division 2 kombinerat med hans arbete som individuell tränare. Han vet vad som krävs för att spela på den allra högsta nivån. Han har studerat Sport Marketing & Management på college i USA och E-Commerce Manager på IHM Business School i Göteborg.
Coach limme

Liam Wohlén

Göteborg
@FA_Limme

Vår mest välutbildade individuella tränare heter Liam Wohlén och är 22 år gammal. Trots Liams unga ålder har han redan hunnit med att bli licenserad UEFA B-tränare. Liam är en ambitiös och driven tränare som går emot en ljus framtid. Han jobbar stenhårt med Freddie Academy men är också tränare för IFK Göteborgs Pojkar U16. Under Liams aktiva karriär tillhörde han Varbergs BOIS Akademi innan han valde att satsa helt på tränarkarriären. 

Ludvig Hördegård

Jönköping
@FA_Ludvig

Medgrundaren till Freddie Academy är Ludvig Hördegård som delade samma vision som Fredrik när han startade FA. Ludvig bedriver individuell fotbollsträning i Jönköping. Han är ett praktexempel på en ambitiös fotbollsspelare och tränare. Hans erfarenheter, precision och energi präglar hans sätt att träna sina spelare. Ludvig hittar alltid olika metoder att sätta spelarna på prov för att hans klienter ska utvecklas till bättre och smartare fotbollsspelare. Som fotbollsspelare har Ludvig spelat Division Ett i Sverige för IFK Berga. Han har också erfarenheter från USA där han spelade för Med City FC i National Premier Soccer League (NPSL) och för University Of Northwestern Ohio. För närvarande spelar Ludvig i Division två för IK Tord kombinerat med hans arbete som individuell tränare i Jönköping. Ludvig vet vad som krävs för att spela på den allra högsta nivån. Han lämnar inget åt slumpen utan fokuserar på sina spelares utveckling och behov.

Stefan Vennström

Stenungsund
@FA_Bohuslan

Stefan Vennström är vårt senaste tillskott. Stefan brinner för fotboll. Han älskar att utveckla fotbollsspelare och hans glädje till detta sprider av sig i hans sätt att träna. Stefan har tränarmeriter från Division 2-klubben Stenungssunds IF men är också en före detta fotbollsspelare. Stefans fina erfarenheter inom fotboll gör att han har vad som krävs för att driva vidare vårt koncept till Stenungssund och Bohuslän. Stefan är också en UEFA B-licenserad tränare.