OM OSS

Freddie Academy vill utveckla fotbollsspelarnas individuella egenskaper genom modern och internationella träningskoncept. Tanken till Freddie Academy startades redan under 2016 när grundaren Fredrik Månsson spelade fotboll i USA och pluggade vid sidan av. Under tiden där fick man upp ögonen hur individuellt fokuserad träningen var inom vissa sporter även inom lagidrotten. För att kunna bli riktigt bra inom något gäller det att utveckla spetsegenskaper, så som skott, inlägg, snabbhet, passningar, teknik, fysik, 1v1, perception, spelförståelse och så vidare. Något som oftast är väldigt svårt att utveckla i en lagverksamhet då man inte får tillräckligt mycket repetitioner och inte har tiden för det. Ju högre upp man kommer i fotbollsstegen märker man att det är dessa egenskaper som skiljer sig från en bra till en världsklass spelare. Vi vill hjälpa dig att tillsammans med vårt individuella träningskoncept utveckla dina spetsegenskaper som kommer hjälpa dig att stå ut ifrån mängden och ta ditt spel till nästa nivå!

Har du vad som krävs för att jobba för oss? Vi letar alltid efter duktiga och ambitiösa tränare, kontakta oss så bokar vi in en intervju.

 

TEAM FREDDIE ACADEMY

200+

Klienter!

1000+

Träningspass!

4

Individuella tränare!


Fredrik Månsson

Göteborg/Skene
@FA_Freddie

Grundaren och skaparen av idén Freddie Academy är Fredrik Månsson. Han bedriver individuell fotbollsträning i Göteborg men dessutom i Skene. Fredrik är den energiska och detaljrika individuella tränaren som inte lämnar något till slumpen. Med flera års erfarenhet av individuell träning har Fredrik en bra bild på effektiva och välutvecklade träningsmetoder för maximal utveckling. Som fotbollsspelare har Fredrik spelat Division ett i Sverige för Husqvarna FF samt i USA för Med City FC i National Premier Soccer League och vet vad som krävs på den allra högsta nivån. Han har också studerat och spelat College Fotboll i USA där han studerade Sport Marketing & Management. 
Coach limme

Liam Wohlén

Göteborg
@FA_Limme

Vår yngsta men mest välutbildade individuella tränare heter Liam Wohlén och är endast 21 år gammal. Trots detta har Liam redan hunnit med att bli licenserad UEFA B tränare efter att gått på Fotbollstränare Högskolan på Örebro Universitet. Liam är den ambitiösa och drivna tränaren som går emot en ljus framtid både inom Freddie Academy men också inom klubbverksamheten. Som fotbollsspelare tillhörde han Varbergs BOIS Akademi under några år innan han valde att satsa 100% på tränarkarriären. 

Ludvig Hördegård

Jönköping
@FA_Ludvig

Ludvig Hördegård är ett praktexemplar på en ambitiös fotbollsspelare som präglar sig ut i hans coaching-stil. Ludvig Hördegård med meriter ifrån Division 1 spel i IFK Berga och på andra sidan atlanten för Med City FC i National Premier Soccer League så vet Ludde vad som krävs på den allra högsta nivån. Ludde lämnar inget åt slumpen utan fokuserar 100% på sina klienters utveckling och för att deras pass ska vara givna och utvecklande. Ludde pluggar dessutom till Fotbollstränare på högskolan! 

Stefan Vennström

Stenungsund
@FA_Bohuslan

Stefan Vennström är vårt senaste tillskott av individuella tränare till Freddie Academy. Stefan brinner för att utveckla fotbollsspelare och glädjen sprider av sig i hans coaching-stil. Med meriter som tränare i Division 2 klubben Stenungsunds IF samt fd fotbollsspelare har Stefan vad som krävs för att driva vidare vårt Freddie Academy koncept till Stenungsund och Bohuslän. Dessutom är Stefan UEFA B – licenserad tränare.