OM OSS

Freddie Academy vill utveckla fotbollsspelares individuella egenskaper genom ett modernt och internationellt träningskoncept. Freddie Academy startades redan under 2016 när grundaren Fredrik Månsson tillsammans med Ludvig Hördegård spelade fotboll och pluggade på college i USA. Det var redan då ett stort fokus på den individuella utvecklingen och utgjorde en stor del i träningen inom lagidrotter. Det var något som var helt nytt för oss. För att kunna bli riktigt bra på något gäller det att utveckla spetsegenskaper. I fotboll kan det vara skott, inlägg, snabbhet, passningar, teknik, fysik, 1v1, perception, spelförståelse etc. Dessa aspekter är ofta svåra att utveckla i en lagverksamhet då tiden inte finns för alla. Vi vill ge dig chansen att utveckla dessa egenskaper och bli en bättre fotbollsspelare. Vi tror att vår typ av träning kan ta dig och din fotboll till nästa nivå. 

Har du vad som krävs för att jobba för oss? Vi letar alltid efter duktiga och ambitiösa tränare. Kontakta oss så bokar vi in ett möte.

 

TEAM FREDDIE ACADEMY

600+

Klienter!

1000+

Träningspass!

7

Individuella tränare!


Fredrik Månsson

Göteborg/Skene
0763220181
@FA_Freddie

Erfarenhet som fotbollsspelare i Sverige och USA. Fredrik är fortfarande aktiv som fotbollsspelare och spelar Division 2 fotboll för Onsala BK men har även spelat Divison 1 fotboll för Husqvarna FF. Fredriks vision om Freddie Academys unika träningskoncept startades när han studerade på College i USA under 2017. Han har jobbat som individuell tränare för Freddie Academy i Skene och Göteborg sedan starten 2019. 

Liam Wohlén

Göteborg
0721808260
@FA_Limme

Liam är en stor tränartalang och är otroligt ambitiös för att hela tiden bli bättre. Han har UEFA B diplom, SvFFs analysutbildning och Liam har tagit över 100HP i olika fotbollskurser. Liam har varit individuell tränare för Freddie Academy Göteborg sedan starten 2019.

Ludvig Hördegård

Jönköping / Des Moines
0733496378
@FA_Ludvig

Erfarenhet som fotbollspelare i Sverige och USA. Ludvig är fortfarande aktiv som fotbollsspelare och spelar för Med City FC i NPSL Rochester, Minnesota och Grand View University i Des Moines, Iowa. Han har pluggat fotbollstränare för barn på universitet. Han har även EXOS certifikat inom Sport Performance Specialist och Physical Therapy and Sport Medicine Framework. Ludvig har jobbat som individuell tränare för Freddie Academy i Jönköping sedan starten 2019.

Stefan Vennström

Stenungsund
0707767595
@FA_Bohuslan

Stefan har tränarmeriter från Division 2-klubben Stenungssunds IF och är idag tränare för IK Kongahälla i Division 3. Stefan är UEFA B-licenserad tränare. Han har varit individuell tränare för oss i Bohuslän sedan 2021.

Linus Dahl

Göteborg
0733650438
@FA_Linus

Linus har en gedigen fotbollsbakgrund. Linus var ungdomsspelare i IFK Göteborg. Han har representerat Ljungskile samt Falkenberg på seniornivå i Superettan, och spelar idag kvar i Falkenbergs FF – där han även är lagkapten. Linus är ett av våra senaste tillskott som blev en del av oss under 2022.

Taha Nemaei

Borås
0738448449
@FA_Borås

Taha jobbar som fys-ansvarig för hela Norrbys akademi samt fystränare för P19. Taha har en idrottsvetenskaplig kandidatexamen från Göteborgs universitet. Han har UEFA B diplom och har läst SvFF:s utbildning inom fotbollsfys. Taha har erfarenhet som individuell tränare i Borås sedan 2021 och blev en del av oss under året 2022.

Hugo Björnberg

Göteborg
0709772911
@FA_HugoB

Hugo är fortfarande aktiv som fotbollsspelare och spelar Division 2 fotboll för Onsala BK. Han har även representerat GAIS där han även gjorde sin seniordebut. Han har jobbat som individuell tränare för Freddie Academy i Göteborg sedan 2022.

Är du vår nästa tränare?

Nästa stad?

Maila din ansökan till FreddieAcademy2017@gmail.com