Turneringar

Spela med Freddie Academy FC

Internationella turneringar planerade:

Freddie Academy FC – Turneringar

Vi letar efter spelare som har en hög nationell nivå. De flesta av våra spelare kommer att väljas genom inbjudan baserat på prestationer från medlemskap i Freddie Academys olika koncept, men vi har också några tillgängliga platser för talanger som vill ansöka om en plats. Vårt mål med Freddie Academy FC är att ge spelarna vi tränar nya upplevelser i form av internationellt motstånd där man får möjlighet att utmana sig och mäta sig med jämnåriga talanger från alla delar av världen. En erfarenhet som kommer stärka spelarnas självförtroende och ambition att ta sin utveckling till nästa nivå.

Mallorca International Football Cup 23-27 juni

Under denna turnering kommer vi ta med ett elitlag i varje klass för killar som kommer delta i följande åldersgrupper:

  • U14 – Players born in 2009/2010 (11-manna)
  • U13 – Players born in 2011 (8-manna)

Vid frågor eller funderingar kontakta oss på FreddieAcademy2017@gmail.com

Showcase Februari – Stockholm
(Datum och plats inom kort)

Efter den populära showcasen i Göteborg under januari med 46 spelare så planerar vi nu för en showcase i Stockholm för att fylla de sista platserna till turneringen. Under februari-månad kommer vi ha en showcase träning med öppen inbjudan för alla spelare födda 2009-2011. Vi kommer även ta ut en vinnare av deltagarna som kommer få ett gratis paket värderat (5500SEK – se ovan) till cupen i Mallorca. Kan man ändå inte åka med för olika anledningar får man istället ett presentkort på Freddie Academys olika koncept för 5500kr. Vinnaren kommer utses på bland annat kriterier som kvalité och fotbollskunskap, men också vilja, kamratskap och fokus.

Kostnad för showcase:n
300kr/spelare – anmäl dig i formuläret nedan eller smsa Fredrik Månsson ansvarig för Freddie Academy FC på 0763220181.

När?
Vi letar för tillfället möjlighet att boka en hall alternativt plan i Stockholm beroende väder på en lördagseftermiddag/kväll under februari runt 16:00-20:00 för att inte störa den vanliga klubbverksamheten (Träning/match). Bra att ni i formuläret nedan just skriver er tillgänglighet för att delta under februari-månad – Så vår showcase inte krockar med er vanliga klubbverksamhet innan vi bokar plan!

Anmäl ditt intresse att delta?